Παράδοση Προϊόντων

Νέα υπηρεσία προς τους πελάτες μας με την ονομασία ΝΕΔΕΣ

Αυτή η υπηρεσία σκοπό έχει την διανομή των προϊόντων (Φυτά, Γλάστρες, Χώμα, Γεωπονικά Είδη) σε όλη την Ελλάδα και τα Νησιά.

Good Design
Good Design

Παράδοση στην επιχείρησή σας

Διατηρείτε την επιχείριση εκτός της Αθήνας και δεν μπορείτε ευκολα να μεταβείτε στην Ανθαγορά; Εκτελούμε καθημερινές παραδόσεις εκτός Αττικής. Μιλήστε μαζί μας για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία και να μάθετε τις περιοχές παράδοσης καθώς και το κόστος των μεταφορικών.

Υπηρεσία αποστολής παραγγελίων

Υπηρεσία ΝΕΔΕΣ

Με την δημιουργία αυτής της υπηρεσίας δίνεται η δυνατότητα στον κάθε έμπορο, από οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα και το Εξωτερικό να μπορεί με ένα τηλέφωνο, Φαξ, e-mail, να παραγγείλει οτιδήποτε χρειάζεται για το κατάστημά του και να του αποστέλλεται άμεσα.

Ο Α.Α.Σ.Φ.Α. απαριθμεί 380 περίπου παραγωγούς με τεράστια ποικιλία και ανεξάντλητες ποσότητες φυτών. Ο χώρος έκθεσης και πώλησης των προϊόντων μας (θέση Αμυγδαλέζα Αχαρνών), είναι ένα σύγχρονο θερμοκήπιο 35 στρεμμάτων. Όσοι μας επισκέπτονται, ενθουσιάζονται από την ποικιλία φυτών και μεγεθών και σίγουρα από τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές μας.

Παραγγελία On-line

Μπορείτε να εκτελέσετε παραγγελία On Line και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την ολοκλήρωσή της διαδικασίας.

Παραγγελία On-line
παραγγελία άνθεων και φυτών on line

Άμεση εξυπηρέτηση

Σκοπός μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η αξιοπιστία σε συνδυασμό με την καλή ποιότητα των προϊόντων με σεβασμό προς τον πελάτη.

Μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών, σας ενημερώνει για όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας (μεγέθη φυτών, ποσότητες, τιμές, τρόπος αποστολής και πληρωμής).

Ave