Επίσκεψη στην Ανθαγορά

Αγοράστε Αυτοπροσώπως

Χρησιμοποιήστε όλες τις αισθήσεις σας όταν επιλέγετε τα πιο φρέσκα λουλούδια από τους παραγωγούς που "καλλιεργούν χαμόγελα". Κάθε πρωί παραδίδονται τα φρεσκότερα άνθη, φυτά και δένδρα. Ελάτε εδώ νωρίς για να πάρετε το καλύτερο.

John Doe

Ωράριο Λειτουργίας

η Αγορά Λουλουδιών είναι ανοιχτή από τις 06:00 έως τις 11:00, Δευτέρα έως Σάββατο.

Είμαστε κλειστοί τις Κυριακές και τις αργίες.

Νέοι στην Ανθαγορά;
Θα σας ξεναγήσουμε!

Είστε μια νέα επιχείρηση που θέλει να αρχίσει να αγοράζει από την Ανθαγορά; Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας, θα απαντήσει σε όλες σας τις απορίες.

Ave

Πληρωμή

Τα μετρητά εξακολουθούν να είναι o βασιλιάς στην αγορά των λουλουδιών.

Πληρώνετε επί τόπου στον παραγωγό και για να μην καθυστερείτε, η παραγγελία στέλνεται στο λογιστήριο όπου εκδίδεται το σχετικό τιμολόγιο – δελτίο αποστολής όπου και αποδίδεται ο Φ.Π.Α.

Good Design
Parallax Image

Μπορεί οποιοσδήποτε να αγοράσει από την Ανθαγορά;

Είμαστε μια αγορά χονδρικού εμπορίου που εξυπηρετεί Ανθοπωλεία και Garden Centers στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εάν δεν είστε επαγγελματίας, συνιστούμε πάντα να αγοράσετε τα φυτά μας από τα τοπικά ανθοπωλεία και τα φυτώρια.

Παράδοση στην επιχείρησή σας

Διατηρείτε την επιχείρισή εκτός της Αθήνας και δεν μπορείτε εύκολα να μεταβείτε στην Ανθαγορά; Εκτελούμε καθημερινές παραδόσεις εκτός Αττικής. Μιλήστε μαζί μας για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία και να μάθετε τις περιοχές παράδοσης καθώς και το κόστος των μεταφορικών.